Siirry sisältöön

Käyttöehdot

Hautaustahto.fi käyttöehdot

YLEISTÄ

Tässä käyttöehdossa Palvelulla tarkoitetaan hautaustahto.fi -verkkopalvelua. Palveluntarjoaja on Asiakirjapalvelu Hautaustahto (Y-tunnus 3085800-8). Käyttäjällä tarkoitetaan henkilöä, joka käyttää em. Palveluntarjoajan palvelua. Käyttäjä hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan käyttöehtoja aloittamalla Palvelun käytön.

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Palveluntarjoajalla on yksipuolinen oikeus tehdä muutoksia käyttöehtoihin, ilman ennakkoilmoitusta, muutokset astuvat voimaan välittömästi.

PALVELUKUVAUS

https://hautaustahto.fi on verkkopalvelu, jolla palvelun Käyttäjä voi luoda Hautaustahto-asiakirjan, maksaa maksupalvelulla, sähköisesti allekirjoittaa ja ensisijaisesti tallentaa omalle laitteistolleen tai siirtää tallennettavaksi Visma Sign -palveluun.

KÄYTTÄJÄ JA IMMATERIAALIOIKEUDET

Käyttäjä sitoutuu noudattamaan käyttöehtoja aloittamalla Palvelun käytön ja Käyttäjä hyväksyy, että Palveluntarjoaja ei ole vastuussa käyttäjän tekemistä Käyttöehtojen vastaisista toiminnoista tässä Palvelussa. Käyttäjä ei saa liittää asiakirjaan sisältöä, joka on laitonta tai johon hänellä ei ole tekijänoikeutta.

Käyttäjällä on Palveluun vain rajoitettu käyttöoikeus. Palveluntarjoajan omistaa kaikki Palvelun immateriaalioikeudet. Palveluntarjoaja saa käyttää, luovuttaa edelleen tai muuten hyödyntää Käyttäjän palveluun lisäämää sisältöä, jonka immateriaalioikeudet siirtyvät Palvelun käytöllä Palveluntarjoajalle. Palveluntarjoaja ei kuitenkaan saa julkaista mitään Henkilötietoa tai muuta Käyttäjän Tietosuojalain mukaista henkilökohtaista tietoa, joka on vastoin näitä Käyttöehtoja.

TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT SEKÄ PERUUTTAMISOIKEUS

Sinulla ei ole lain tarkoittamaa verkkokauppaostoksen peruuttamisoikeutta (Kuluttajansuojalaki 16 §), koska Palvelun digitaalinen sisältö on vaatimustesi mukaisesti tehty, henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi räätälöity ja jonka toimittaminen on sähköisesti aloitettu sillä hetkellä, kuin olet aloittanut Palvelun käytön.

HINTA JA MAKSAMINEN

Hintatieto ilmoitetaan sivustolla hautaustahto.fi. Voit maksaa verkkopankissa, Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki ja MobilePay.

MAKSUPALVELUTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

MAKSUN PALAUTUS

Mikäli palvelussa syntyy oikeutettu tilanne maksun palauttamiseen, maksun palautustilanteissa käytetään ensisijaisesti Paytrail -palvelun palautustoimintoja sille maksutavalle, jota maksutapahtumassa on käytetty.

MAHDOLLINEN REKLAMAATIO

Käyttäjän tulee viipymättä ilmoittaa Palveluntarjoajalle mahdollisista virheistä tai puutteista liittyen hautaustahto.fi -palveluun. Reklamaation voi tehdä sähköpostitse, josta tiedot Yhteys-sivulla.

VASTUUNRAJOITUS JA MAHDOLLINEN VAHINGONKORVAUSVELVOLLISUUS

Palvelun Käyttäjä vastaa kaikkien antamiensa tietojen oikeellisuudesta sekä lainmukaisuudesta ja on siten vastuussa virheellisten tietojen aiheuttamasta vahingosta.

Palveluntarjoajan korvausvelvollisuus käyttäjälle aiheutuneista Palvelun käytön välittömistä kuluista ja vahingoista on kaikissa mahdollisissa tilanteissa enintään palveluntarjoajan käyttäjältä laskuttama palvelun hinta. Palveluntarjoaja ei vastaa käyttäjän, Palveluun toimittamien, tietojen tuhoutumisesta, katoamisesta tai muuttumisesta eikä näiden seurauksena syntyneistä vahingoista. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa mahdollisista välillisistä vahingoista kuin enintään palveluntarjoajan käyttäjältä laskuttama palvelun hinta.

Palveluntarjoaja ei vastaa kolmansien osapuolien, kuten Visma Sign tai Paytrail, yhteyksien toimivuudesta palveluntarjoajan palvelimen ja käyttäjän välillä. Palveluntarjoaja ei voi vakuuttaa, että Palvelu on saatavilla keskeytyksettä ja että sen toiminta on moitteetonta. Kolmansien osapuolien toimivuudesta, tietoturvasta ja käytöstä vastaavat kolmannet osapuolet itse.

YHTEYSTIEDOT

Palvelun yhteystiedot on esitetty hautaustahto.fi Yhteys-sivulla.

ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN

Käyttäjän ja Palveluntarjoajan tulee ensisijaisesti neuvotella erimielisyydestä palvelusopimukseen liittyen. Mikäli erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi neuvotteluilla, Käyttäjä voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.